toggle menu

Power Coaching

Life coaching

Life Koučing

Life koučing je dôverný rozhovor, počas ktorého kouč pomáha klientovi dosiahnuť osobné alebo profesionálne ciele. Kouč vedie klienta pomocou otázok, ktoré podporujú sebauvedomenie a napredovanie. Proces je založený na otvorenej komunikácii a dôvere, pričom kouč neposkytuje priame rady, ale podporuje klienta v nachádzaní vlastných riešení. Koučing prebieha pravidelne a sústreďuje sa na dosahovanie konkrétnych výsledkov, ktoré si klient sám stanoví.

Koučing vám pomôže nájsť jasnosť, objaviť nové možnosti a riešenia, ktoré ste predtým nevideli. Je to cesta k lepšiemu pochopeniu seba samého a efektívnejšiemu zvládaniu výziev, ktoré vás posunú vpred.

Párový a Vzťahový Koučing

Jedinou skutočnou chybou vo vzťahu je nechať problém bez riešenia. Koučingové otázky vám otvoria nový pohľad na situáciu, odhalia skryté možnosti a pomôžu nájsť východisko, ktoré ste predtým nevideli. Párový koučing prebieha formou spoločných stretnutí, kde sa pod vedením kouča riešia vzájomné problémy, zlepšuje komunikácia a buduje vzájomné pochopenie medzi partnermi.
 
Okrem koučingu máme k dispozícii aj odborníkov psychológov, čo nám umožňuje komplexne uchopiť váš problém a poskytnúť vám čo najlepšiu podporu. Po párovej terapii získate jasnosť v tom, či pokračovať spolu, alebo sa vydať vlastnou cestou. V našej poradni sme už pomohli viac ako 250 párom a radi pomôžeme aj vám!
Sluzby koucingu

Business Koučing

Vediete biznis, riadite ľudí, alebo sa chystáte začať podnikať? Čelíte výzvam, v ktorých nenachádzate východisko, alebo neviete, ako ďalej postupovať? Business koučing je ideálny, ak chcete ako spoločnosť investovať do rozvoja a rastu svojich zamestnancov, a zároveň hľadáte nové metódy na riešenie krízových situácií, zlepšenie výkonu či posilnenie firemnej kultúry a úspešnosti. Naučte sa viesť ľudí správne a dosahujte výsledky, ktoré si želáte!

Biznis kouč je partner, ktorý profesionálne sprevádza klienta, pričom používa efektívne metodologické otázky a nástroje, ktoré prinášajú do pracovnej situácie vyjasnenie a identifikáciu vlastných priorít a zámerov, ako aj spoločnosti ako celku. Je určený pre tých, od ktorých závisia výsledky firmy a chcú si efektívne zmanažovať pracovný i súkromný čas.

Psychologické sedenie

Psychologické individuálne sedenie pomáha klientovi objaviť vnútornú rovnováhu a obnoviť duševnú pohodu v bezpečnom prostredí, kde môže otvorene vyjadriť svoje pocity a obavy. Úspech tohto procesu závisí od odhodlania klienta pracovať na sebe a pripravenosti na zmenu. Počet potrebných stretnutí sa líši v závislosti od závažnosti problémov, ale každý krok je krokom k duševnej pohode. Psychológ poskytuje klientovi nástroje na zvládanie stresu a emocionálnych ťažkostí, čím posilňuje jeho psychickú odolnosť. Tento proces vedie k hlbšiemu sebapoznaniu a dlhodobej spokojnosti.

Osobnostná diganostika

Sebapoznanie je základom, bez ktorého sa vám budú robiť ďalšie kroky veľmi ťažko. GPOP diagnostika ( Golden Profiler of Personality) je efektívny nástroj na hodnotenie vášho psychického zdravia a osobnostných rysov. Po absolvovaní tejto diagnostiky získate cenný pohľad na svoje silné a slabé stránky, emocionálne potreby a motivácie. Tieto informácie vám pomôžu lepšie porozumieť sebe a nájsť cesty k osobnému rastu. GPOP diagnostika tak môže byť východiskom pre ďalšiu psychologickú podporu a zlepšenie vašich medziľudských vzťahov. Je určená pre jednotlivcov, ktorí hľadajú hlbšie porozumenie sebe, a najmä pre manažérov, ktorí chcú zlepšiť svoje vedenie tímu a posilniť medziľudské vzťahy na pracovisku.

Mentoring

Mentoring je proces, v ktorom skúsený odborník (mentor) poskytuje podporu a rady jednotlivcovi (mentee) na urýchlenie jeho osobného a profesijného rozvoja. Tento vzťah je založený na dôvere a otvorenej komunikácii. Mentoring je určený pre mladých profesionálov, podnikateľov a lídrov, ktorí chcú získať cenné poznatky a zručnosti. Môže byť realizovaný individuálne alebo v skupinách, pričom mentees sa učia identifikovať prekážky, rozširovať profesionálne siete a zvyšovať svoje sebavedomie, čo im pomáha dosahovať ich ciele. Naše dlhoročné skúsenosti s vedením firmy v kombinácii s odbornými znalosťami psychológie a koučingu nám umožňujú poskytovať komplexnú podporu a vedenie pri vašom osobnom a profesionálnom rozvoji.
Layer 1
Tento web používa cookies. Pokračovaním prezerania stránok súhlasíte s ich použitím.