toggle menu

Power Coaching

0
0 recenzií

Stretnutie koučov a psychológov | 6. ročník

Každoročne pripravujeme pre vás všetkých: našich absolventov, koučov, psychológov, partnerov, ale aj ďalších nadšencov koučingu celoSLOVENSKÉ online stretnutie.
42 Študenti enrolled
  • Popis
  • Osnova
  • FAQ
  • Oznamy a termíny
  • Recenzie

Vítaní ste všetci, ktorí máte záujem o zlepšenie svojho života, duševného zdravia a kariéry. Poďte si vypočuť odborníkov, ktorí odpovedia aj na vaše otázky a nabrať inšpiráciu pri večernom čaji z pohodlia domova.

ZAUJÍMA NÁS:

  • Ako sa staráte o svoje duševné zdravie a svojho okolia?
  • Akým smerom sa momentálne uberáte?
  • Ako vám môžeme pomôcť rásť i naďalej?

PROGRAM

sme opäť pripravili s našimi skvelými lektormi a hosťami (aj z ICF!). Toto stretnutie bude veľmi pestré, pretože nebudeme mať iba 1 ale hneď 5 tém!

Máme pre vás pripravené zaujímavé prednášky a nové trendy v oblasti koučingu, biznisu, školstva, športu a detskej psychológie. Celé stretnutie sa bude niesť v zmysle Duševného Zdravia a necháme vám aj priestor na diskusiu. Predstavíme vám inšpiratívnych hostí a našich absolventov, ktorí vám povedia, ako s odstupom času využívajú koučing vo svojej praxi a bežnom živote. Každá téma bude zameraná na to najpodstatnejšie, bez zbytočných teórií, aby ste získali praktické a okamžite využiteľné tipy.

PODPORÍTE DOBRÚ VEC

Účasťou na podujatí podporíte internetovú linku dôvery pre mladých IPčko. Nezisková organizácia realizuje psychologickú pomoc nonstop, bezplatne a anonymne. Robia ťažkú prácu, avšak jednu z najkrajších prác na svete. Vopred ďakujeme za pomoc! 

NAŠI ODBORNÍCI

Michaela Suríniová a Nidal Saleh

Michaela je PR manažérka v TV JOJ a jej manžel Nidal je autorom knižky “Ďakujem, že si iný”, ktorá je o chlapcovi, ktorý pred svetom utekal do rozprávok. Manželia sú nielen odborníkmi vo svojom odbore, ale aj aktívnymi podporovateľmi regionálnych centier, ktoré poskytujú pomoc rodinám s deťmi so zdravotným znevýhodnením. Prostredníctvom svojej práce a zapojenia do regionálnych aktivít zdôrazňujú dôležitosť podpory rodín, vytvárania priateľských vzťahov medzi deťmi a poskytovania poradenstva. Ich cieľom je pomôcť rodinám prekonať každodenné výzvy a poskytnúť im potrebnú emocionálnu a praktickú podporu, aby žili plnohodnotnejší život (viac na www.siiny.sk alebo www.platformarodin.sk)

 

Evka Pilarčíková

Pôsobí v oblasti personálneho poradenstva a rozvojov ľudí od roku 2004. Vyštudovala FFUK katedra Andragogiky odbor Personálny management. Počas praxe sa zameriavala na rôzne formy práce s ľuďmi a ich rozvoj hlavne vo forme individuálních sedení, tréningov, výberov, tímových facilitácií, assessment a development centier, talent managementom, koučingu a ďalších. Tiež vystupuje ako zástupca pre používanie a interpretovanie psychodiagnostických nástrojov osobnosti.

 

Andrea Basilová

Je spoluzakladateľka slovenskej technologickej spoločnosti Sensoneo, ktorá vyvíja a poskytuje riešenia pre digitálnu transformáciu odpadového hospodárstva. Od roku 2017, kedy spoločnosť vznikla, dokázali svojimi riešeniami osloviť zákazníkov vo viac ako 80 krajinách sveta. Andrea v spoločnosti zodpovedá za celkovú komunikáciu, čím zúročuje svoje predchádzajúce profesionálne pôsobenie oblasti marketingu a PR. Aktuálne svoj čas venuje primárne rodine a svojim štyrom deťom.

 

Danka Bartonová

Trénerka a bývalá reprezentantka Slovenska, olympionička v behu na lyžiach – Sochi 2014. Mentálna koučka ACPC so zameraním na športový a life koučing. V trénerskej činnosti od roku 2010 individuálne spolupracujem s vrcholovými aj amatérskymi športovcami a mládežou. Okrem zvyšovania výkonnosti sa snažím viesť klientov aj k radosti z pohybu. Zdieľam názor, že šport je tu aj preto aby z nás spravil lepších ľudí.

 

Zuzana Juráneková

V IPčku pôsobí ako odborná poradkyňa a vedúca centier krízovej intervencie Káčko, ako aj projektu Online terénnej práce, ktorý sa venuje aktívnemu mapovaniu online prostredia, vyhľadávaniu rizikových skupín, podpore a pomoci ľuďom v týchto skupinách, fenoménom internetu a tvorbe pomáhajúceho obsahu na témy duševného zdravia a online prostredia. Je súčasťou výjazdového Krízového intervenčného tímu IPčko a na pomoc a podporu ľuďom s duševnými ťažkosťami neváha použiť virtuálnu realitu. Je spoluautorkou publikácie Bez nástrah online – sprievodca bezpečným internetom pre rodičov.

Anna Boleková

Je učiteľka, ktorá vníma svoje povolanie ako poslanie. Jej práca presahuje obyčajné učenie – formuje osobnosti svojich žiakov a vedie ich cestou vzdelávania s materskou láskou a trpezlivosťou. Verí, že žiakovi patrí práca, ale učiteľovi riadenie. Počas náročných období dokázala aj na diaľku efektívne podporovať svojich žiakov a rodičov, aby napredovali a plynulo prešli späť do školských lavíc, za čo dostala aj ocenenie primátorkou mesta. Svojou oddanosťou a profesionalitou inšpiruje nielen deti, ale aj svojich kolegov a rodičov.

 

HARMONOGRAM

18:00 – 18:20 – Úvod a podpora so Zuzanou Juránekovou

18:20 – 18:40 – Duševné zdravie v škole s Annou Bolekovou

18:40 – 19:00 – Duševné zdravie v športe s Danielou Bartoňovou

19:00 – 19:20 – Duševné zdravie v biznise s Andreou Basilovou

19:20 – 19:40 – Duševné zdravie v rodine s manželmi Saleh

19:40 – 20:00 – Duševné zdravie v koučingu s Evkou Pilarčíkovou

20:00 – 20:30 – Otázky + Diskusia

TERMÍN

28.11.2024 o 18:00 – 20:30

POKYNY:

  • Vstup je 6 € (ako podpora pre IPčko)
  • Nezabudnite si pripraviť otázky a témy, ktoré vás zaujímajú

Či už koučing poznáte alebo nie, či už ste u nás boli alebo nie, budeme sa tešiť, keď sa k nám pripojíte! Taktiež môžete pozvať svojich blízkych a priateľov, aby sme sa mohli všetci povzbudiť a vykročiť k novým cieľom. Tešíme sa na spoločne strávený inšpiratívny večer!

FAQ 1
Faq Content 1
FAQ 2
Faq Content 2

Termín stretnutia je 28.11.2024.

Stretnutie koucov a sympatizantov online
Stretnutie koučov a psychológov | 6. ročník
Share
Course details
Trvanie 2,5 hodiny
Prednášky 5
Kvízy 1
Výuka Online | s termínom

Archive

Working hours

Monday 9:30 am - 6.00 pm
Tuesday 9:30 am - 6.00 pm
Wednesday 9:30 am - 6.00 pm
Thursday 9:30 am - 6.00 pm
Friday 9:30 am - 5.00 pm
Saturday Closed
Sunday Closed
Layer 1
Tento web používa cookies. Pokračovaním prezerania stránok súhlasíte s ich použitím.